ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα.

Τι ηλικία πρέπει να έχει το παιδί μου για να μπορεί να συμμετάσχει στην Κερkidα ΟΠΑΠ;

Στην Κερkidα ΟΠΑΠ μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Θα μπορούσα να φέρω πάνω από ένα παιδί;

Το πρόγραμμα Κερkidα ΟΠΑΠ απευθύνεται σε ένα παιδί και έναν ενήλικα. Kάθε ενήλικας δεν μπορεί να συνοδεύσει παραπάνω από ένα παιδί.

Πρέπει το παιδί να συνοδεύεται αποκλειστικά από τους γονείς ή τους συγγενείς του;

Αυτό δεν είναι απαραίτητο. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετάσχει με τη συνοδεία του ενήλικα που έχει δηλωθεί μαζί του στην κλήρωση.

Πόσες φορές μπορώ να δηλώσω συμμετοχή;

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μία φορά για κάθε αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας στον οποίο πραγματοποιείται Κερkidα ΟΠΑΠ. Το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Ποιες ομάδες συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερkidα ΟΠΑΠ;

Συνολικά συμμετέχουν 4 ομάδες: 2 ομάδες ποδοσφαίρου, η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και 1 ομάδα μπάσκετ. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Πως γίνεται η κλήρωση και πως ενημερώνομαι αν έχω κερδίσει;

Η κλήρωση γίνεται ηλεκτρονικά και οι νικητές ανακοινώνονται έως 6 ημέρες πριν από κάθε αγώνα. Επιπλέον, οι νικητές ενημερώνονται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) καθώς και μέσω SMS. *Σε ειδικές περιπτώσεις ο χρόνος πραγματοποίησης της κλήρωσης μπορεί να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Υπάρχει έλεγχος και ονομαστική καταγραφή εισόδου στην Κερkidα ΟΠΑΠ;

Ναι, για την είσοδο στην Κερkidα ΟΠΑΠ υπάρχει έλεγχος και ονομαστική καταγραφή. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα που δεν είναι στη λίστα.

Πόση ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα πρέπει να είμαι στο γήπεδο;

Προτείνουμε να είστε στο γήπεδο 1,5 ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Μπορούν τα εισιτήρια να μεταβιβαστούν σε τρίτο ή να χρησιμοποιηθούν σε άλλη ημερομηνία;

Τα εισιτήρια δε μεταβιβάζονται ούτε μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άλλο αγώνα και ημερομηνία. Σε περίπτωση κωλύματος, ακυρώνονται.

Τι υγειονομικά πρωτόκολλα ισχύουν για να παρακολουθήσω έναν αγώνα στο γήπεδο μαζί με το παιδί μου;

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο Απαραίτητη κατά την είσοδo των θεατών είναι η επίδειξη προς έλεγχο, πιστοποιητικού εμβολιασμού που είναι σε ισχύ, δηλαδή με το πέρας τουλάχιστον 14 ημερών από τον πλήρη εμβολιασμό για τον Covid-19, ή ενεργού πιστοποιητικού νόσησης Covid-19. > Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Απαραίτητη είναι η επίδειξη κατά την είσοδο η αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος covid-19 test από τον κηδεμόνα. Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid Tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ο OΠΑΠ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις και δεν γίνει δεκτή η είσοδος των νικητών στο γήπεδο.

Eπικοινωνία

Αν έχεις κι άλλες ερωτήσεις, επικοινώνησε μαζί μας μέσω της παρακάτω φόρμας κι εμείς θα σου απαντήσουμε άμεσα: