Σχετικά με το πρόγραμμα

 

Το πρόγραμμα «Κερκίδα ΟΠΑΠ» φέρνει κοντά τα παιδιά και τους νέους με τον αθλητισμό.

Διαχρονικά, ο αθλητισμός αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, ενώ τα αθλητικά ιδεώδη και η υγιής φίλαθλη κουλτούρα μπορούν να εμπνεύσουν τα παιδιά, να τα διδάξουν αξίες, να τα βοηθήσουν στην ένταξη τους σε κοινωνικές ομάδες κ.ά. Το μέλλον του αθλητισμού – είτε στο επίπεδο του πρωταθλητισμού, είτε στο επίπεδο του φίλαθλου κοινού – μπορεί να γίνει καλύτερο, μόνο με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών και των νέων.

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία επενδύει ο ΟΠΑΠ, διαχρονικός αρωγός του αθλητισμού, πραγματοποιώντας το πρόγραμμα «Κερκίδα ΟΠΑΠ». Στόχος του προγράμματος είναι να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στις κερκίδες των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον αθλητισμό ως μια βασική επιλογή ψυχαγωγίας για την οικογένεια.

Μέσω του προγράμματος, οι μικροί μας φίλοι αποκτούν τη δική τους κερκίδα, από την οποία μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα και το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν κορυφαίοι αθλητές.

Το πρόγραμμα «Κερκίδα ΟΠΑΠ» προσφέρει 50 διπλά εισιτήρια δωρεάν για εντός έδρας αγώνες των συνεργαζόμενων ομάδων, με τα οποία τα παιδιά συνοδεία ενός ενήλικα, μπορούν να παραβρεθούν σε 8 γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, για κάθε αγώνα, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αποκλειστικά για εκείνα, ζώντας μια ξεχωριστή κι ανεπανάληπτη εμπειρία!

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

  • Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
  • Μπάσκετ: ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΠΑΟΚ