Σχετικά με το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» φέρνει κοντά τα παιδιά και τους νέους στον αθλητισμό.

Διαχρονικά, ο αθλητισμός αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, ενώ τα αθλητικά ιδεώδη και η υγιής φίλαθλη κουλτούρα μπορούν να εμπνεύσουν τα παιδιά, να τα διδάξουν αξίες, να τα βοηθήσουν στην ένταξή τους σε κοινωνικές ομάδες, κ.ά. Το μέλλον του αθλητισμού, είτε στο επίπεδο του πρωταθλητισμού είτε στο επίπεδο του φίλαθλου κοινού, μπορεί να γίνει καλύτερο μόνο με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών και των νέων.

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία επενδύει ο ΟΠΑΠ, διαχρονικός αρωγός του αθλητισμού, πραγματοποιώντας το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ». Στόχος του προγράμματος είναι να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στις κερκίδες των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον αθλητισμό ως μια βασική επιλογή ψυχαγωγίας για την οικογένεια.

Μέσω του προγράμματος, οι μικροί μας φίλοι αποκτούν τη δική τους κερκίδα, από την οποία μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα και το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν κορυφαίοι αθλητές.

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» προσφέρει διπλά δωρεάν εισιτήρια  για εντός έδρας αγώνες των συνεργαζόμενων ομάδων στο πλαίσιο ελληνικών διοργανώσεων, αλλά και διπλά δωρεάν εισιτήρια  για εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τα οποία τα παιδιά, συνοδεία ενός ενήλικα, μπορούν να παραβρεθούν σε τέσσερα (4) γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, για κάθε αγώνα, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αποκλειστικά για εκείνα, ζώντας μια ξεχωριστή κι ανεπανάληπτη εμπειρία!

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ (μέχρι 150 διπλά εισιτήρια) , ΑΕΚ (μέχρι 150 διπλά εισιτήρια), ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (μέχρι 150 διπλά εισιτήρια)

Μπάσκετ: ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ (μέχρι 150 διπλά εισιτήρια για όλους τους αγώνες ελληνικών διοργανώσεων και μέχρι 200 διπλά εισιτήρια για όλους τους αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων).