Σχετικά με το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» φέρνει κοντά τα παιδιά και τους νέους στον αθλητισμό.

Διαχρονικά, ο αθλητισμός αποτελεί ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, ενώ τα αθλητικά ιδεώδη και η υγιής φίλαθλη κουλτούρα μπορούν να εμπνεύσουν τα παιδιά, να τα διδάξουν αξίες, να τα βοηθήσουν στην ένταξή τους σε κοινωνικές ομάδες, κ.ά. Το μέλλον του αθλητισμού, είτε στο επίπεδο του πρωταθλητισμού είτε στο επίπεδο του φίλαθλου κοινού, μπορεί να γίνει καλύτερο μόνο με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών και των νέων.

Πάνω σ’ αυτή τη φιλοσοφία επενδύει ο ΟΠΑΠ, διαχρονικός αρωγός του αθλητισμού, πραγματοποιώντας το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ». Στόχος του προγράμματος είναι να προσελκύσει περισσότερα παιδιά στις κερκίδες των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τον αθλητισμό ως μια βασική επιλογή ψυχαγωγίας για την οικογένεια.

Μέσω του προγράμματος, οι μικροί μας φίλοι αποκτούν τη δική τους κερκίδα, από την οποία μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα και το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν κορυφαίοι αθλητές.

Το πρόγραμμα «Κερkidα ΟΠΑΠ» προσφέρει διπλά δωρεάν εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες των χορηγούμενων ομάδων στο πλαίσιο ελληνικών και ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τα οποία τα παιδιά, συνοδεία ενός ενήλικα, μπορούν να παραβρεθούν στα γήπεδα για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Επιπλέον, για κάθε αγώνα, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες αποκλειστικά για εκείνα, ζώντας μια ξεχωριστή κι ανεπανάληπτη εμπειρία!

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι οι εξής:

Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ (μέχρι 100 διπλά εισιτήρια) , ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (μέχρι 30 διπλά εισιτήρια), ΠΑΕ ΟΦΗ (μέχρι 30 διπλά εισιτήρια)

Μπάσκετ: ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (μέχρι 30 διπλά εισιτήρια)